Test home

Wil jij meer weten over erkende muziekexamens?

Er zijn maar weinig mensen die precies weten wat de bedoeling is bij zo'n muziekexamen. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. Denk hierbij aan hoeveel punten je moet halen voor je slagwerk-examen, Wat er van je wordt verwacht tijdens alle examens, welke richtingen je kunt kiezen enzovoorts.

Wil jij theorie-examenstof leren en oefenen?

Het is super belangrijk om je goed voor te bereiden op je theorie-examen. Wij helpen je daar graag bij. Via Muziek Examen Plein kun je de theorie-lesstof leren, oefeningen maken, spelletjes doen om je nog beter voor te bereiden én oneindig oefenexamens maken.

Wil jij nog wat extra praktijk-examenoefeningen doen?

Via het systeem van Muziek Examen Plein kun je verschillende praktijkoefeningen doen. Wil jij je bijvoorbeeld extra voorbereiden op het onderdeel 'prima vista', 'voor- en naspelen' of wil allee toonladders eens goed oefenen? Dat kan! Bereid je goed voor en maak van jouw muziekexamen een feest!

Ben jij op zoek naar bijvoorbeeld examenboeken?

Bij Muziek Examen Plein kun je terecht voor diverse muziek gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld aan boeken, informatiekaarten en accessoires.

Slider

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Volg ons via Social Media
Neem contact met ons op


info@muziekexamen.nl

[wpcs id=”9744″]


Copyright © Muziek Examen Plein
De ‘Informatiekaarten’ en alle gerelateerde onderdelen zijn eigendom van Muziek Examen Plein. Het auteursrecht op de inhoud van deze ‘Informatiekaarten’ behoort toe aan Muziek Examen Plein. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Muziek Examen Plein mag de inhoud van de website en de ‘Informatiekaarten’ niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld.